Screen Shot 2018 02 12 at 22.52.11HOZD A HANGOD! - 2018. február 17-én, szombaton, délelőtt 11 órától a Deák téri evangélikus templom előtt -

- Kegyelmet kérünk dr. Geréb Ágnesnek - 2018. január elején a Fővárosi Ítélőtábla két év szabadságvesztésre ítélte és tíz évre eltiltotta hivatásától dr. Geréb Ágnes szülész-nőgyógyászt és bábát, most pedig megérkezett a végrehajtási intézet felhívása, mely szerint 2018. március 6-án meg kell kezdenie a fogházbüntetés letöltését. Dr. Geréb Ágnes benyújtotta a büntetés végrehajtásának elhalasztása iránti kérelmét az illetékes hatósághoz, hogy ne kelljen börtönbe mennie, amíg nem születik döntés a kegyelmi kérvényéről. Fejezzük ki szolidaritásunkat békésen, de határozottan!

Énekeljünk együtt, mert hiszünk abban: dr. Geréb Ágnes kegyelmet érdemel! A születés méltóságáért négy évtizeden át kiálló doktornő pere 14 évig húzódott, ezalatt már három hónapot töltött börtönben, 38 hónapig élt házi őrizetben, majd másfél évig lakhelyelhagyási tilalom alatt állt. Óriási lelki és testi büntetés az, amin már eddig is keresztülment.

HOZD A HANGOD! Énekeljünk együtt Szalóki Ágival és Bognár Szilvivel!

HOZD A HANGOD! Énekeljünk azért, aki a szülő nők igényeit már évtizedekkel ezelőtt meghallotta, aki egy életen át dolgozott az anya- és babaközpontú szülészeti ellátásért!

HOZD A HANGOD, mert dr. Geréb Ágnes munkásságának áldásos hatását minden nő és minden család érzi ma Magyarországon - függetlenül attól, hogy kórházi vagy otthonszülés mellett dönt.

HOZD A HANGOD! Nem maradhat egyedül az, aki ilyen sokunkért dolgozott elhivatottan egész életében!

Az eseményhez vidékről és külföldről is kapcsolódhattok!

Énekeljétek el velünk a saját településetek főterén február 17-én 11 órakor a “Kertész leszek, fát nevelek” kezdetű dalt!

 

Posztoljatok #hozdahangod és #freegerebagnes hashtaggel egy dalt a közösségi médiában! 

Kapcsolódó facebook esemény itt >>>